Bradshaw - Generation 1, Del 3

2nd Love War är färdigskriven, och Adriana väljer att fira det medatt köpa sig en bokhylla och läsa en bok för första gången på vad som känns som en evighet. Hon börjar tröttna på att leva billigt utan pengar, men samtidigt är det kanske det hon måste stå ut med för att nå upp till sin dröm.
Det är dock först när hon några minuter senare inser att allt hon har kvar att leva på fram tills royalties-checken kommer är 4 simdaler. I ren ochskär panik rusar hon till spabadet för att skaffa sig ett deltidsjobb, och inser att hennes slappardag kanske intekommer bli så slappig.
Stressen tar hårt på kroppen och Adriana har fått svår värk i både rygg, axlar och nacke. Hon hoppas på att det baraär en lätt spänning som snart kommer släppa, men sjåpig som hon är kan hon inte låta bli att oroa sig lite.
Då pengarna inte räckertill en ordentlig lunch så blir det juice. Hon kan inte låta bli att känna sig lite dyster. Det var ju inte såhär det skulle bli. Inte skulle hon sitta och dricka juice till lunch för att hon inte har råd med något annat. Nästa punkt på schemat är att påbörja en ny bok, men nedstämd som hon är så känns inte ens det roligt.
Och rätt som det ärså ska datorn förstås gå sönder den också. Adriana får ett smärre utbrott innan hon sätter sig för att laga den.
Adriana kan inte låta bliatt fälla en liten tår av självömkan. Trots att hon blir lite arg på sig själv för att hon inte gör någonting åt alla sina "problem" så är det lite skönt att få tycka synd om sig själv också.
Mitt i allt skitringer Adam, räddaren i nöden. Adriana blir genast lite gladare när hin hör hans röst och efter att de pratat en stund verkar Adam ha märkt att något är fel. Innan hon hinner protestera har han bjudit över sig själv och lagt på.
Adam hälsar på Adriana med en varm kram,för att sedan ta med henne till stranden.
Väl vid stranden så sätter de sig och kollar på stjärnor tillsammans. Adriana förstår först nu att hon kanske tycker om Adam lite mer än en vän, även om det fortfarande inte är något hon tänker erkänna för sig själv.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0