PGC - Generation 1, Del 1

Och precis som Kaka gissade så var det en PGC på gång... Och här är första delen! 
Här har ni alltså min PGC, Lowa McKnight. Hon har generna turkost hår och gula ögon. Hon är bosatt i ett stort hus i Hidden Springs (det var INTE meningen att hon skulle få ett så stort hus, men det blev tydligen så när hon flyttade...) och letar just nu nya kontakter

Och om man letar nya kontakter, vad passar då inte bättre än att ge sig ut i staden? Så det var precis vad hon gjorde. Dels för att skaffa sig ett jobb, hon har som livslång önskan att nå toppen av den politiska karriären (sorry har glömt vad önskningen heter...), så detta var även ett bra tillfälle att skaffa sig ett jobb.
Hon var verkligen förvånad över hur stor hennes antagligen blivande jobblokal var. Hon beundrade den medans hon gick uppför de många, långa trapporna. Hon gick in i byggnaden och började med att ta sig en lektion i Karisma, då hade hon antagligen större chans att få sitt livs drömjobb... Eller?
Men när lektionen var över fortsatte hon vandringen genom korridorerna, och när hon kom ut nästa gång, ja då kom hon ut med ett jobb! Inget bra jobb, och absolut inte välbetalt, men det var en början till hennes dröm inom den politiska karriären.
Men nu var det väl ändå dags att skaffa sig ett socialt liv... Hon åkte till poolen där hon träffade Reagen Hawks, som hon genast fastnade för. Hon började prata med honom, och först verkade Reagen ganska förvånad, men efter en stund mjuknade han upp och de började prata om allt möjligt...
Och jag kan avslöja att jag råkade bilda grupp med Reagen som senare blev en dejt... 
Men när det blev sent och det började mörkna ute satte sig Lowa i bilen för att åka hemåt. Det var ju hennes första arbetsdag imorgon. 
Morgonen därpå vaknade hon tidigt, både för att hon var nervös, men hon kände sig också väldigt utvilad (redan klockan 05:30...? Suck) så hon tog sig en tallrik flingor och han till och med spela datorspel en stund
Men när samåkningsbilen tutade så stängde hon villigt av och gick ut genom dörren och satte sig i bilen
Väl framme hoppade hon ur bilen och småsprang mot jobbet (förresten, sorry för extremt dålig redigering) Hon var så uppspelt!
Dagen löpte på så som hon antog att en vanlig aretsdag såg ut. Det var ett enda springande, hit och dit. Hon sprang extra mycket ärenden åt chefen, mer än vad hon gjorde sit ordentliga jobb. Men att smöra för chefen är väl aldrig fel? 
När hon kom hem den eftermiddagen var hon lite trött, men glad. Hon tog ett bad och ringde sen Reagen för att fråga om han ville komma över. Det ville han gärna! Så i väntan på Reagen satt hon och softade på en av "fåtöljerna" i sin hall. 
Reagen hade på något sätt lyckats smyga in i Lowas hus, för det var i vardagsrummet hon hittade honom. (LOL han kom i badbyxor, jaa)
Och såhär slutade kvällen. YOLO
RSS 2.0