Bradshaw - Generation 1, Del 2

Livet som författare är inte alls så lätt som Adriana först trodde. Lönen är usel och räcker knappt till att hon ska kunna försörja sig och dessutom är det oerhört stressfullt. Man måste sitta varje dag i veckor för att få till en bok som man ändå inte blir nöjd med och sedan måste ändra lite till i. Den enda lugna stunden Adriana får på dagen är när hon byter sittplats för att äta.
Adam har inte hört av sig, och trots att Adriana vet att de inte hade nogåt mer än kanske en kvälls vänskap så kan hon inte låta bli att sakna honom. Att hon ska ta till sig modet och ringa är helt uteslutet. Hon skulle aldrig våga.
För att skingra tankarna lite bestämmer sig Adriana för att lämna huset och göra något. Hennes destination blir inget mindre än gymmet, hon vet själv att hon egentligen inte mår bra av att sitta stilla framför datorn och äta mat dagarna i ända.
För att inte skämma ut sig totaltväljer hon löpbandet. Hon är alldeles för klen i både ben och armar för att kunna rubba alla dessa mojänger på träningsmaskinerna. Helt outskämd blir hon dock inte då hon lyckas ramla både en och två och flera gånger.
Och som avslut på träningspasset väljer Adriana att jogga hem istället för att ta en taxi. (ni kan se Adams hus på dessa bilder, whoopsie) Hemma väntar jobbet, hennes senaste bok - romanen 2nd Love War - måste bli klar snarast.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0