Bradshaw - Generation 1, Del 1

Trots sin blyga egenskap så förstår även Adriana att hon inte kan sitta inomhus med sitt skrivande hela dagen, så för ovanlighetens skull bestämmer hon sig för att gå ut. Efter en stunds tvekan väljer hon en av de centrala stränderna, ska hon ut är det ju lika bra att hon träffar folk med en gång.
Ochvisst stöter hon på folk. Efter lite "fundering" så beslutar hon sig ändå för att gå fram och hälsa på den bruna kalufsen, vilket visar sig vara en till nyinflyttad vid namn Adam Connor.
I början är stämningen något stel, men det tar inte många minuter innan Adriana - som annars är så blyg - pratar på som om hon aldrig blivit tvingad tillatt hålla käft. Hon trivs förvånansvärt bra i Adams sällskap, ochde pratar om allt mellan himmel och jord.
Adriana frågar mycket om Adam,och får tillexempel reda på att han jobbar inom politiken. Hon tar då chansen an diskutera politik med honom, något som hon aldrig har kunnat göra med någon annan då det bara är hon som varit intreesserad. Men Adam verkar bara tycka att det är kul.
De pratar fram tills sent på kvällen och när Adriana sen tar taxin hem så kommer tankarna ifatt henne. Adam är den första vän hon haft på flera år och hon har inte heller haft såhär kul på oerhört länge. Hon förbannar också sig själv för att hon inte bad om Adams telefonnummer, samtidigt som hon vet att hon aldrig hade vågat ringa.
Dock hinner hon inte längre än ur taxin innan hennes mobil ringer. Texten okänt nummer gör henne inte precis säkrare, och det är med darrande hand hon svarar.
I andra änden svarar dock en välkänd röst. Adam låter nervös och Adriana kan inte låta bli att le lite.
"Men hur fick du tag på mitt nummer?" Hon är förvirrad, varför skulle han egentligen vilja prata med henne?
"I dagens samhälle finns något kallat både telefonkatalog och internet" svarar han med ett skratt. De pratar en stund till innan Adam ursäktar sig med att han måste gå till sängs, det är ju en dag imorgon också.
Adriana avslutar samtalet med ett leende på läpparna, och det leendet håller i sig ända fram tills att hon ligger i sängen och sover.
 
 
Kommer köra på samma slags rubrik som med mina PGC för jaa, varför inte?



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0