PGC - Generation 1, Del 2

Jag antar att de flesta vet vad som är pågång när detta händer...
 
Lowa älskar verkligen Reagen. Även om de bara är "På G" så vet hon att det här är den mannen hon kommer vilja leva med resten av livet
Kolla så söta de är tillsammans...
Men Lowa tar mod till sig och frågar om Reagen inte skulle vilja flytta in hos henne? Och hon skyller på att huset blir så stort och tyst när man bor i det själv... 
Men Reagen tackar glatt ja till erbjudandet och nu är de hushållet Hawk McKnight
Och hur gör man sig inte bättre hemmastadd än att laga mat i sitt nya kök? Det är i alla fall så Reagen tänker
Men innan maten hinner bli färdig tar illamåendet överhanden hos Lowa. Och eftersom toaletten är trasig får hån springa ut och kräkas på "uteplatsen". Fräääscht...
Lowa försöker ganska snabbt förvränga händelsen genom att laga toaletten. Något måste hon väl få gjort i alla fall
Hon försökte även laga TV:n men innan hon var klar så tog illamåendet överhanden igen
Så det blev en springtur till, men den här gången dock till den nylagade toaletten
 
Kvällen löpte på lite, Lowa åt men sen...
... hände samma sak igen. Nu började Lowa faktiskt oroa sig lite över varför hon spydde så många gånger på rad (jaa såfort hon hade kräkts började hon må illa igen... Creepy)
Men senare framåt kvällen började illamåendet faktiskt ge med sig. Så hon tog en stund till att mysa med sin älskade "kille" (de var faktiskt inte ens ihop där)
Och samma kväll fick hon ett glatt besked!Hon var gravid! Där var anledningen till att hon hade kräkts. Hon log åt sig själv och gick in för att berätta för sin älskade Reagen. Han skulle bli så glad, han som älskade barn.
Och visst blev Reagen glad. Han började genast fundera på sin och Lowas relation, men utan att säga något
Det gick några dagar (glömde fota... Förlåt majj) utan att något särskilt hände. De bestämde en kväll att de skulle mysa lite i bastun på övervåningen. (japp jag gjorde om toan till en bastu.. hehe) Lowa skulle bara göra något på toan (fråga inte var det va... något var det)
Efter några minuter så hörs Lowa skrika ifrån toaletten, så Reagen går ner för att se vad som står på
Och varför tror ni Lowa står där och skriker? Joo, AV DEN HÄR ANLEDNINGEN ^ (förlåt för att väggarna inte är upptagna. Han inte sätta upp dom + fixa en bra kameravinkel... Det skulle förresten inte gått eftersom toan är så liten)
Men Reagen får förståss panik (bara jag som tycker han ser rätt creepy ut? Han får panik över att hans tjej ska föda, men han står och kollar på handfatet?!) och vet i stort sett inte vad han ska ta sig till... Det är Lowa som får ta sig lite i kragen och skrika åt honom att köra till sjukhuset (men sen var det Lowa som blev förare i alla fall...)
Lugna föräldrar?
Var bara tvungen att visa detta... Look at that face



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0